Reprint knjige (fotottipsko izdanje)

Šta znači REPRINT ili FOTOTIPSKO IZDANJE?

Reprint (preštampana knjiga), ponovno izdanje već izdatih knjiga ili spisa onako kako su ranije ta izdanja izgledala, tj. vrši se snimanje stranica i napravi fotomehanička reprodukcija (koristi se tehnika litografije).


Ako posedujete staro izdanje knjige ili spisa kojih više nema u prodaji ili je vrlo retko, mi ćemo vam napraviti novu knjigu ili seriju knjiga potpuno identično orginalu.

Kako to radimo?

Pošaljete nam knjigu ili spis koji želite sačuvati od zaborava, mi ćemo je skenirati, obraditi i ukoričiti u novim koricama prema izgledu originala.

Fototipsko ili reprint izdanje može biti u samo jednom primerku, ali može biti i u velikim tiražima (što takodje nudimo) sve zavisi od vašh potreba i želja.


Šta je VAŽNO?

Poseban ISBN mora se odrediti za faksimil reprint ukoliko ga je objavio drugi izdavač, ili je ponovo izdat sa impresumom drugog izdavača. Poseban ISBN bi takođe trebao biti dodeljen ako je ista publikacija izdata pod različitim imenom impresuma od strane istog izdavača. Ako knjigu skenira ili digitalizuje pored originalnog izdavača neka druga organizacija, onda će skenirana i digitalizovana verzija dobiti poseban ISBN tog proizvođača, pod uslovom da je verzija dostupna javnosti na raspolaganje.


Pre slanja vaše knjige ili spisa, obavezno nam se prvo javite da se dogovorimo oko posla (koliko knjiga ili spisa želite da se fototipski obrade i u kojim tiražima).

Kontaktujte nas na telefon ili koristite brzi kontakt obrazac BRZI KONTAKT

 

Naši poslovni partneri

Copyright © 2024, Knjiga na komad. Developed by Animat studio.